fbpx

Фирма Магама с международно сътрудничество с английската благотворителна организация The Little Princess Trust

By 15.07.2019 Статии

Ние от фирма Магама насърчаваме благотворителните кампании в помощ на онкоболни загубили косата си след лечение и химиотерапия. Само преди няколко дни имахме шанса да се включим в ново предизвикателство в помощ на маките деца и млади хора със загуба на коса.

Magama Little Princess TrustЗнаете че Магама е социално отговорна компания, заедно с марката световен лидер в удълженията за коса Great Lengths обединяваме сили за една световна благородна кауза да се предоставят безплатни перуки от естетвен косъм на малки деца и млади хора. Ние прегърнахме мисията на нашите нови партньори, английската благотворителна организация The Little Princess Trust и заедно ще продължаваме напред да правим всичко по силите си, за да осигурим безплатни перуки за най- малките загубили косата си след заболяване или химиотерапия.

Вие притежателите на най-качествените удължения за коса Great Lengths може да бъдете едни от най-големите благодетели на това начинание, само с даряване на вашите използвани удължения.

Подкрепете ни за повече усмивки на красивите малки личица! „Добрите намерения са страхотна основа…, но положителните действия са това, което наистина има значение“ – The Little Princess Trust

Повече за The Little Princess Trust

Предоставяме безплатни перуки от естествен косъм на деца и млади хора, и финансираме иновативни проучвания в областта на рака при децата.

Историята

През 2004 Хана – нашата първа “Малка Принцеса” беше диагностицирана с тумор на Вилмс.
Хана обожаваше косата си и загубата й бе много травмираща за нея. По време на лечението й родителите на Хана, Уенди и Саймън, търсиха къде ли не, за да намерят подходяща перука за своята дъщеря. Когато намерили перука, това имало изключително положителен ефект върху Хана.
Въпреки това Хана почива през 2005 г.

Magama Little Princess TrustС толкова предложения за финансова и физическа помощ, Уенди и Саймън решават да стартират благотворителна кампания, с цел предоставяне на безплатни перуки от естествен косъм за деца и млади хора. The Little Princess Trust днес произвежда собствен набор от перуки, изработени от дарена коса, изпратена ни от нашите щедри дарители.  The Little Princess Trust предоставя безплатно перуки от естествен косъм на деца и млади хора, които са загубили косата си в резултат на лечение на рак или други болести. През 2015 г. Great Lengths и the Little Princess Trust се обединяват с идеята да сбъдват мечти.

Вие притежателите на най-качествените удължения за коса Great Lengths може да бъдете едни от най-големите благодетели на това начинание, само с даряване на вашите използвани удължения.
През 2019 над 2000 перуки ще бъдат дарени безплатно, което ви гарантираме ще предизвика безброй усмивки.

 

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other