Микроблейдинг

Описание:

Микроблейдинг е японската древна техника за рисуване на косъмчета върху веждите. Смият метод е практикуван от японските самураи. Това е подобрена техника на досега познатия ни перманентен грим на вежди.

За разлика от татуажа, микроблейдинг техниката е изцяло ръчен метод, при който се използват микро игли. C тяхна помощ в кожата се вкарва пигмент, като по този начин се рисуват множество единични косъмчета. При този метод се работи върху горният слой на кожата и позволява дълбочина на ниво епидермис. Болка при тази процедурата почти няма, времето за заздравяване на третираният участък е около 20 дни, а крайния резултат са едни изключително естествени вежди.

Пигментите, които се използват, са направени от растителни естествени оцветители. Те са стерилни, нетоксични и хипоалергенни.

Трайноста на този метод е от 1 година до 1.5 години в зависимост от типа кожа и начина на живот на клиента (спорт, солариум, козметика и др.)! Не е подходящ за хора със силно акне, розцея, силно мазна кожа и себорея!