fbpx

Цветни стикери от Магама

By 11.09.2017 Статии

коса на стикериЦветни стикери от Магама или също познати като Магама tape in е изцяло нова разработка на стикери за удължаване и сгъстяване на коса, създадени от Вили Боршукова и екипа на салони „Магама“. Новите стикери имат изключително богата цветова палитра и дават много възможности за постигане на вдъхновяваща и атрактивна визия в унисон с най-актуалната тенденция за свежо присъствие на цветове в косите.

Ето някои идеи, с които лесно и бързо, можете да разнообразите ежедневната си визия и да впечатлите  гости и присъстващи на празненствата с уникална прическа, на която всеки би завидял.

Стикерите Магама tape in са изключително лесни за поставяне, изцяло от естествена коса и буквално за минути с тях можете да имате красива и изпълнена с обем видимо удължена коса. Това е абсолютно възможно, защото богатата палитра поддържа цветове, които лесно се съчетават с естествения ви цвят. Новите стикери имат и бонус удължаване – 45 см. коса на цената на 40 см.

Освен едно красиво удължаване  със стикерите Магама tape in много бързо може да внесете цветни акценти във вашата прическа. Искате виолетови, розови или тюркоазени кичури, без да подлагате косата си на обезцветяване или да стоите дълго време в салона, за да постигнете този резултат. Благодарение на широката цветова гама, включително и от екстремни цветове, стикерите Магама tape in ви позволяват за минути да имате желаните нюанси в прическата. Това е допълнително предимство и когато искате да подчертаете отделен елемент в официалната прическа.

коса на стикери МагамаВ повечето случаи за добра официална визия се налага повече плътност на косата или както се казва на жаргон „да имате много коса“. Това вече е лесно – със стикерите Магама tape in постигате желаната плътност и дължина на косата за съвършения кок. Добре, е когато се правят релефни фризури, като кокове или елегантно прибрана коса, да има допълнителен цвят, за да се подчертаят елементите във фризурата, което позволява визуално прическата да изпъкне.

От миналата година остава актуална и тенденцията омбре. Знаем, че за нея е необходимо косата да се обезцвети или да се нанесе друг цвят контрастиращ с основния, но ако имате фина, тънка и накъсваща се коса, това не е препоръчителна процедура. Затова със стикерите Магама tape in, можете лесно и удобно да имате желания омбре ефект благодарение на специалните стикери, разработени в два цвята, които ви позволяват да екпериментирате с вашата прическа до безкрай.

Имате бретон, но той  е къс или просто ви е омръзнало да сте все с един и същи тип, вашето решение е да използвате няколко стикера Магама tape in. Дали ще го удължите, ще го направите асиметричен или ще внесете един или няколко цвята – това оставяме изцяло на вас и вашия фризьор. Една визия с бретон за бала може буквално да ви преобрази и всички да се питат „Кое е това момиче?“

Плитките си остават тенденция в косите и през този сезон. Всяка млада дама иска да бъде уникална и да покаже не само, че може да има ефектна визия с една плитка или няколко, но и те да бъдат в един или няколко цвята. Смесете различни по цвят стикери и ще имате желаната Rainbow плитка, която привлича вниманието, разчупва строгата визия и създава купонджийско настроение. Можете също умело да съчетаете това предимство на стикерите Магама tape in и да направите комбинация с цвета на тоалета или аксесоара, който ще е акцент във вашата бална визия.

Интересна идея за младежите, които обикновено поддържат косата си доста къса, е да я удължат в горната част на главата и да се сдобият с хитовата за сезона прическа “Pompadure”. За ексцентриците тези удължения могат да са в ярки цветове – така, освен че ще имате модерна прическа, може да направите и фурор с аутфита си.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other