fbpx

Революционна грижа за кожата от Магама

By 02.10.2014 Статии

Революционна грижа за кожата от Магама[dropcap style=”circle” colored=”true”]П[/dropcap]ри GENEO+ естетичните процедури се срещат с радиочестотната технология, за да се създаде революционна платформа за грижа за кожата. GENEO+ интегрира новата патентована технология OxyGeneo (Оксигенео) и обновената технология TriPollar RF (Триполар РФ). Комбинацията от двете подобрява качеството на кожата, както в епидермиса, така и слоевете на дермата, осигурявайки трайни резултати. Израелската фирма производител Pollogen (“Пологен”) е световен лидер в иновативните, клинично доказани естетически решения за терапия и скулптуриране на тялото.

OxyGeneo представлява грижа за кожата 3 в 1: активно подхранване, витализиране и хидратация:
– Ексфолиация на външния слой на кожата (така нареченияТ мек пилинг се постига чрез ексклузивната технология на CAPSUGEN).
– Инфузия на ревитализиращи хранителни вещества. Създадени са 2 уникални комплекта гелове за процедурите: NEO REVIVE – за подмладяване и изравняване на тена и NEO BRIGHT – за подмладяване и изсветляване на кожата. Геловете са индивидуални за всеки човек и са изцяло биолочино чисти без химия.
– Генерирано отвътре снабдяване с кислород на кожата (при процедурата се създава голямо количество микроскопични балончета въглероден диоксид, които правят микромасаж и стимулират интензивната естествена оксигенация.

TriPollar RF е трето поколение радиочестотна технология против стареене, която намалява на бръчките, стяга кожата, безопасно, ефективно и приятно с незабавни и трайни резултати

TriPollar RF прилага проводима радиочестота чрез три или повече електрода. Енергията се фокусира върху целевата зона за оптимален ефект – не се налага охлаждане. Обемното загряване генерира терапевтичен ефект.

При процедурата се използва специален подготвителен гел, който е с високо електрическо съпротивление, а това води до дълбоко проникване на електрическия ток в кожата и до незабавен видим ефект.

Резултатите от клиничните проучвания ясно показват, че технологията TriPollar RF предлага неинвазивно ефективно, безопасно и безболезнено третиране за намаляване на бръчки и линии.