Great Lengths

Нов външен вид. Нова коса. Нов живот.

Салон Магама с помощта на Great Lengths ви предлагаме една изключителна възможност за удължаване и сгъстяване на косата. Тук ще намерите само 100% естествена коса с естествен епител. Това е тайната на забележителната красота.

Салон МАГАМА ви гарантира най-високо качество и нежна и внмателна обработка, като поставените кичури не натоварват вашата коса и допълнително подчертават красотата ви.

Дължината, разбира се, е най-доброто предимство на Great Lenghts, като максималната дължина на удължителите е 65 см. В сесията виждаме Виктория с прекрасна плитка и екстравагантно разчупен кок. Това демонстрира разнообразието от прически – можете да сте консервативно елегантни или пък да покажете бунтарския дух и да сте винаги различни.

Не случайно световните знаменитости Дженифър Лопез, Катрин Зита Джоунс, Мадона, Кристина Агилера, Бритни Спиърс и много други са модели на Great Lenghts – мерцедесът в удължаването на коса. При връчването на наградите „Оскар“ тази година Бритни Спиърс и Дженифър Хъдсън се появиха с дълги коси и бляскави прически, постигнати с помощта на марката Great Lengths.

Great Lengths използва само 100% естествена човешка коса с най-високо качество и затова кичурите за удължаване могат да се третират по същия начин, както и естествената коса.

Родното място на Great Lengths е Лондон, един от най-големите модни центрове в света. Основател на марката е Дейвид Голд, който си поставил за цел да разработи система за удължаване, която да е лесна за използване при различни манипулации с косата. Когато през 1991 г. той развил и патентовал метод за удължаване на коса Great Lengths, едновременно с това бил открит и първият метод за сгъстяване на тънки и фини коси. Така Дейвид Голд за първи път предложил удължаване и сгъстяване на косата в една система. Самият той преди да основе Great Lengths практикува в текстилния сектор. В новата си компания той доразвива разработения от учените процес, известен с името „депигментация“. В него се крие и тайната на устойчивостта на цвета – една от многото положителни характеристики на метода Great Lengths.

Само за няколко години Great Lengths се утвърждава на световния пазар и днес най-добрите фризьори от Великобритания, Италия, Франция, Австрия, Германия, скандинавските страни, Холандия, Белгия, Гърция, Испания, Португалия, Швейцария, Люксембург, САЩ, Канада, Бразилия, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Хонг Конг, Обединеното арабски емирства, Южна Африка, Карибите, Япония, Мексико, Тайланд и още много други страни предлагат Great Lengths като най-добрият метод за удължаване на коса. Представител за България на Great Lengths е Вили Боршукова – професионален перукер и коафьор, собственик на салони за красота „Магама – удължаване на коса“.
ДСК кредит

 

Потребителски стоков кредит от ДСК ЕАД – вземи на изплащане

При закупуване на КОСА и всички останали

продукти от асортимента на МАГАМА  може да ползвате стоков кредит.  Желаещите могат да попълнят искането за кредит в салона ни, представяйки лична карта.

0% ЛИХВА ПРИ СРОК НА ПОГАСЯВАНЕ 6 МЕСЕЦА