Перуки

Перуката е най-лесният и бърз начин да се видите съблазнителна блондинка с дълга коса или брюнетка с бунтарска къса прическа. Тя не е запазена марка само на музикалните и филмови звезди, които търсят различното и дори скандалното. Една перука може да върне самочувствието на онези от вас, „ощетени“ от природата, но не и от желанието да бъдете красиви и уверени.

Във салон Магама има място за всички, които държат на външния си вид. В това число попадат и клиенти с преждевременно окапала коса или загубили косата си вследствие на лъчева или химиотерапия. Поставянето на перука е смело начинание както от финансова, така и от емоционална гледна точка.
Преди на прибегнете до тази услуга обаче, трябва да сте добре информирани, за да направите правилен избор. Най-общо казано перуката се състои от мрежа с вплетена в нея изкуствена или естествена коса, която покрива 100% главата. За изработването й се използва както човешка коса, така и синтетична, като и двете имат своите предимства и недостатъци.

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас на тел. 029501520 или 0898777740. Специалистите от салон Магама са на ваше разположение.

Моля, натиснете снимката, за да видите номерът на модела, който харесвате.