Блог

Класификация на качеството на удълженията за коса

Класификация на качеството на удълженията за коса

Класификация на качеството на удълженията за коса

Преди да сме разяснили критериите, по които се класифицира една коса от кой клас е искаме да обърнем внимание, че качеството на една коса се определя до голяма степен и от грижите, които се полагат за косата.

Качеството на една коса се определя от това как е обработвана косата, дали всички косми са с еднаква дължина, нямат разделени краища или увреждане. Колкото по-висок е класът на косата, толкова повече време е необходимо, обработка, за да сте сигурни, че няма несъвършенства. До момента е известна класификация на косата от клас 3A коса до клас 10A. Качеството и класа коса може да варира от компания до компания. При един производител косата от клас 8А може да не е същата като друга, тъй като няма регулиращ орган, който да контролира това, което може да се счита за коса клас 6А, 7А, 8А, 9А или 10А.

Ето и най-използваните класове удължения за коса!

КЛАС 5А

Среден клас естествена човешка коса, с пореста структура. Може да бъде изсветлена до средно кафяво, и с подходящата домашна грижа може да я носите до 6 месеца след поставянето. Това значи, че косата след 6 месеца интензивно носене няма да има същите качества както в началото.

КЛАС 6А

Това е едно добро качество. Косата е 100% естествена човешка REMY коса със средна дебелина на косъма. С подходяща домашна грижа удълженията от клас 6А може да носите от 6 месеца до една година. Структурата на косата е средно пореста, така че лесно може да я оцветите до средно тъмен цвят или малко по-светъл тон.

КЛАС 7А

Висококачествена 100% REMY човешка коса с плътен косъм. Запазена кутикула, което ви дава възможност косата да бъде изсветлена до тъмно русо и да запази здравината си. С подходящите грижи у дома, косата може да носите повече от една година.

КЛАС 8А

Премиум клас 100% REMY човешка коса със здрава кутикула и много плътен косъм. С подходяща грижа може да носите косата до 2 години, да я изсветлите до светло русо и да остане в добро състояние.

КЛАС 9А

Луксозен клас 100% REMY човешка коса, идеалена за направа на перуки. Плътната здрава коса, която може да носите над 2 години, косата е със запазена кутикула, което дава възможност да я изсветлите до бяло русо без да я увредите.

КЛАС 10А

Най-висок премиум клас коса 100% REMY човешка коса с дебела здрава структура и напълно запазена кутикула. Тази коса може да бъде изсветлена до бяло русо и с подходяща грижа може да издържи до 3 години.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Услуги

Услуги

Класификация на качеството на удълженията за коса

Класификация на качеството на удълженията за коса

Класификация на качеството на удълженията за косаПреди да сме разяснили критериите, по които се класифицира една коса от кой клас е искаме да обърнем вним Класификация на качеството на удълженията за косаПреди да сме разяснили критериите, по които се класифицира една коса от кой клас е искаме да обърнем вним 2021-01-27T12:27:05+00:00 Класификация на качеството на удълженията за коса

<h1>Класификация на качеството на удълженията за коса</h1> <p>Преди да сме разяснили критериите, по които се класифицира една коса от кой клас е искаме да обърнем внимание, че качеството на една коса се определя до голяма степен и от грижите, които се полагат за косата.</p> <p>Качеството на една коса се определя от това как е обработвана косата, дали всички косми са с еднаква дължина, нямат разделени краища или увреждане. Колкото по-висок е класът на косата, толкова повече време е необходимо, обработка, за да сте сигурни, че няма несъвършенства. До момента е известна класификация на косата от клас 3A коса до клас 10A. Качеството и класа коса може да варира от компания до компания. При един производител косата от клас 8А може да не е същата като друга, тъй като няма регулиращ орган, който да контролира това, което може да се счита за коса клас 6А, 7А, 8А, 9А или 10А.</p> <p>Ето и най-използваните класове удължения за коса!</p> <p>КЛАС 5А</p> <p>Среден клас естествена човешка коса, с пореста структура. Може да бъде изсветлена до средно кафяво, и с подходящата домашна грижа може да я носите до 6 месеца след поставянето. Това значи, че косата след 6 месеца интензивно носене няма да има същите качества както в началото.</p> <p>КЛАС 6А</p> <p>Това е едно добро качество. Косата е 100% естествена човешка REMY коса със средна дебелина на косъма. С подходяща домашна грижа удълженията от клас 6А може да носите от 6 месеца до една година. Структурата на косата е средно пореста, така че лесно може да я оцветите до средно тъмен цвят или малко по-светъл тон.</p> <p>КЛАС 7А</p> <p>Висококачествена 100% REMY човешка коса с плътен косъм. Запазена кутикула, което ви дава възможност косата да бъде изсветлена до тъмно русо и да запази здравината си. С подходящите грижи у дома, косата може да носите повече от една година.</p> <p>КЛАС 8А</p> <p>Премиум клас 100% REMY човешка коса със здрава кутикула и много плътен косъм. С подходяща грижа може да носите косата до 2 години, да я изсветлите до светло русо и да остане в добро състояние.</p> <p>КЛАС 9А</p> <p>Луксозен клас 100% REMY човешка коса, идеалена за направа на перуки. Плътната здрава коса, която може да носите над 2 години, косата е със запазена кутикула, което дава възможност да я изсветлите до бяло русо без да я увредите.</p> <p>КЛАС 10А</p> <p>Най-висок премиум клас коса 100% REMY човешка коса с дебела здрава структура и напълно запазена кутикула. Тази коса може да бъде изсветлена до бяло русо и с подходяща грижа може да издържи до 3 години.</p> <p><span>&nbsp;</span></p>