Блог

Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса?

Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса?

Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса?

Правилно разресване на косата

Разресването е най-важната стъпка в ежедневната грижа за вашата удължена коса. Разресването започва от долу на горе, за да се избегне заплитане или излишно скубане. Важно е косата да се разресва добре в корените. РАЗРЕСВАНЕТО В КОРЕНИТЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Това е предпоставка да се избегне заплитане или оплитане на цели кичури. За финал може да стилизирате по какъвто начин пожелаете.

Грижа за удължената коса след прическа

Косата трябва да се освободи от оформената прическа през деня, като премахнете всякакви видове ластици, фуркети и фиби. След това тя трябва да се измие от стилизиращите продукти, използвани за направата на прическата. При измиването, след като косата се намокри добре, трябва да се постави балсам на удълженията. По този начин ги предпазваме от пресушаване и запазваме добрия им вид. Оставяме балсама да действа и не го отмиваме. След това нанасяме шампоан в корените и с леки движения напред–назад или странично почистваме косата и скалпа. В никакъв случай не мийте косата в корените с въртеливи движения! Това е основна причина за оплитане на свръзките и заплитане на косата. След отмиване нанасяме балсам, за да подхраним цялата коса и да възстановим копринената мекота на удълженията.

Продължава се с кристали и спрей за разресване, за да остане косата хидратирана. Отново разресвайте внимателно като започнете от долу на горе, за да се избегне заплитане или излишно скубане.

ВАЖНО НЕ СИ ЛЯГАЙТЕ С МОКРА КОСА! ТОВА МОЖЕ ДА ОПЛЕТЕ КОСАТА!
ПОСЕЩАВЙТЕ РЕДОВНО ВАШИЯ СПЕЦИАЛИСТ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА!

Изчакайте минимум 2 седмици след поставянето на вашите удължения преди да започнете да връзвате косата си на конска опашка, така кичурите ще заемат правилна позиция да следват естествения растеж на косата!

Грижа за косата при спане

След внимателно разресване на косата преди сън прихванете удълженията в хлабава плитка. Това ще избегне излишното триене на кичурите и тяхното оплитане.

ЗАПОМНЕТЕ!!!
КОГАТО ИЗМИВАТЕ КОСАТА НАНЕСЕТЕ ПЪРВО БАЛСАМ СЛЕД ТОВА ИЗМИЙТЕ С ШАМПОАН И НАКРАЯ НАНЕСЕТЕ МАСКА ИЛИ ОТНОВО БАЛСАМ!

ФОРМУЛАТА ЗА ПЕРФЕКТНА ГРИЖА - БАЛСАМ-ШАМПОАН-БАЛСАМ

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Услуги

Услуги

Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса?

Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса?

Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса? Правилно разресване на косатаРазресването е най-важната стъпка в ежедневната грижа за ваша Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса? Правилно разресване на косатаРазресването е най-важната стъпка в ежедневната грижа за ваша 2021-01-27T12:23:38+00:00 Какво трябва да знаем за поддръжката на удълженията за коса?

<h1><strong>Какво трябва да знаем за поддръжката на </strong><strong>удълженията за </strong><strong>коса?</strong><strong><br /> <br /> </strong></h1> <p></p> <p><strong><u>Правилно разресване на косата</u></strong></p> <p>Разресването е най-важната стъпка в ежедневната грижа за вашата удължена коса. Разресването започва от долу на горе, за да се избегне заплитане или излишно скубане. Важно е косата да се разресва добре в корените. <strong>РАЗРЕСВАНЕТО В КОРЕНИТЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!</strong> Това е предпоставка да се избегне заплитане или оплитане на цели кичури. За финал може да стилизирате по какъвто начин пожелаете.</p> <p><strong><u>Грижа за удължената коса след прическа</u></strong></p> <p>Косата трябва да се освободи от оформената прическа през деня, като премахнете всякакви видове ластици, фуркети и фиби. След това тя трябва да се измие от стилизиращите продукти, използвани за направата на прическата. При измиването, след като косата се намокри добре, <strong>трябва да се постави балсам на удълженията</strong>. По този начин ги предпазваме от пресушаване и запазваме добрия им вид. Оставяме балсама да действа и <strong>не го отмиваме</strong>. <strong>След това нанасяме шампоан в корените</strong> и с леки движения напред&ndash;назад или странично почистваме косата и скалпа.<strong> В никакъв случай не мийте косата в корените с въртеливи движения!</strong> Това е основна причина за оплитане на свръзките и заплитане на косата. След отмиване нанасяме балсам, за да подхраним цялата коса и да възстановим копринената мекота на удълженията.</p> <p>Продължава се с кристали и спрей за разресване, за да остане косата хидратирана. Отново разресвайте внимателно като започнете от долу на горе, за да се избегне заплитане или излишно скубане.</p> <p><strong>ВАЖНО НЕ СИ ЛЯГАЙТЕ С МОКРА КОСА! ТОВА МОЖЕ ДА ОПЛЕТЕ КОСАТА!<br /> ПОСЕЩАВЙТЕ РЕДОВНО ВАШИЯ СПЕЦИАЛИСТ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА!</strong></p> <p><strong>Изчакайте минимум 2 седмици след поставянето на вашите удължения преди да започнете да връзвате косата си на конска опашка, така кичурите ще заемат правилна позиция да следват естествения растеж на косата!</strong></p> <p><strong><u>Грижа за косата при спане</u></strong></p> <p>След внимателно разресване на косата преди сън прихванете удълженията в хлабава плитка. Това ще избегне излишното триене на кичурите и тяхното оплитане.</p> <p><strong>ЗАПОМНЕТЕ!!!<br /> КОГАТО ИЗМИВАТЕ КОСАТА НАНЕСЕТЕ ПЪРВО БАЛСАМ СЛЕД ТОВА ИЗМИЙТЕ С ШАМПОАН И НАКРАЯ НАНЕСЕТЕ МАСКА ИЛИ ОТНОВО БАЛСАМ!</strong></p> <p><strong>ФОРМУЛАТА ЗА ПЕРФЕКТНА ГРИЖА - БАЛСАМ-ШАМПОАН-БАЛСАМ</strong></p>