Блог

3D вежди за хора с алопеция или преминали химиотерапия

3D вежди за хора с алопеция или преминали химиотерапия

Хората с тежки заболявания като алопеция, преминаващи през химиотерапия или вече преминали такава, често имат проблем с това, че веждите им падат! При някои това е само временно, но често това състояние се запазва във времето за по-дълъг период!

За да запазят външния си вид хората често прибягват до ежедневно рисуване на веждите или направени такива с вкарване на пигмен!
Вече не е нужно да правите всичко това съветва специалистът в перманентния грим и микроблейдинг г-жа Вили Боршукова собственик на салон Магама.
Тя съветва всички дами, които искат да бъдат с красиво изглеждащи вежди без да губят от времето си с поставяне на 3D вежди!
Да това вече възможно, без излишни манипулации 3D веждите са лесни за поставяне, изглеждат напълно естествено, защото са изградени от истински косъмчета, залепват се с хипоалергична лепенка и няма да се отлепят докато вие не ги отстраните!Г-жа Боршукова препоръчва този вид поставяне на вежди на хора особено силно засегнати от алопеция, при която е опадала не само косата, но и веждите или са преминали химиотерапия и са загубили веждите си! Този вид вежди са подходящи и за хора, чиято кожа трудно задържа пигмент и не е препоръчително прилагане на процедури като перманентен грим или микроблейдинг!

3D веждите са в различни форми и натурални цветове според различните типове лица, за да може лесно и удобно клиентите да изберат подходящия вид за себе си!

Поддръжката им е супер лесна, само поставяте нова лепенка и отново може да ги използвате!

Никога повече не се тревожете как изглеждате без вежди, не се мъчете да ги рисувате ежедневно! Опитайте с поставяне на 3D вежди!
Пълната гама от модели може да разгледате в салон Магама!


Запишете си час за консутация на 0898777740 или 070090074
София, ул. Дамян Груев 46
magama.org
magama-shop.com

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Услуги

Услуги

3D вежди за хора с алопеция или преминали химиотерапия

3D вежди за хора с алопеция или преминали химиотерапия

Хората с тежки заболявания като алопеция, преминаващи през химиотерапия или вече преминали такава, често имат проблем с това, че веждите им падат! При няко Хората с тежки заболявания като алопеция, преминаващи през химиотерапия или вече преминали такава, често имат проблем с това, че веждите им падат! При няко 2021-03-19T13:29:52+00:00 3D вежди за хора с алопеция или преминали химиотерапия

<p class="text-alignjustify">Хората с тежки заболявания като алопеция, преминаващи през химиотерапия или вече преминали такава, често имат проблем с това, че веждите им падат! При някои това е само временно, но често това състояние се запазва във времето за по-дълъг период!</p> <p class="text-alignjustify"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16263/files/image/176_m7.jpg" class="alignleft" width="282" height="282" />За да запазят външния си вид хората често прибягват до ежедневно рисуване на веждите или направени такива с вкарване на пигмен!<br /> Вече не е нужно да правите всичко това съветва специалистът в перманентния грим и микроблейдинг г-жа Вили Боршукова собственик на салон Магама. <br /> Тя съветва всички дами, които искат да бъдат с красиво изглеждащи вежди без да губят от времето си с поставяне на 3D вежди!<br /> Да това вече възможно, без излишни манипулации 3D веждите са лесни за поставяне, изглеждат напълно естествено, защото са изградени от истински косъмчета, залепват се с хипоалергична лепенка и няма да се отлепят докато вие не ги отстраните!</p> <p class="text-alignjustify"><br /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16263/files/image/176_m11.jpg" class="alignright" width="362" height="362" /><br /> Г-жа Боршукова препоръчва този вид поставяне на вежди на хора особено силно засегнати от алопеция, <span>при която е опадала не само косата, но и веждите или са преминали химиотерапия и са загубили веждите си! Този вид вежди са подходящи и за хора, чиято кожа трудно задържа пигмент и не е препоръчително прилагане на процедури като перманентен грим или микроблейдинг!</span></p> <p class="text-alignjustify">3D веждите са в различни форми и натурални цветове според различните типове лица, за да може лесно и удобно клиентите да изберат подходящия вид за себе си!<br /> <br /> Поддръжката им е супер лесна, само поставяте нова лепенка и отново може да ги използвате!</p> <p class="text-alignjustify">Никога повече не се тревожете как изглеждате без вежди, не се мъчете да ги рисувате ежедневно! Опитайте с поставяне на 3D вежди!<br /> Пълната гама от модели може да разгледате в салон Магама!</p> <p class="text-alignjustify"><br /> Запишете си час за консутация на 0898777740 или 070090074<br /> София, ул. Дамян Груев 46<br /> magama.org<br /> magama-shop.com</p>

, ,